Standaard gros verpakking

Ook bij USB Concept wordt aan het milieu gedacht. Dit geldt niet alleen voor ons aanbod aan 100% gerecycleerde producten, het zit ook in onze keuze van verpakken. . Door de USB sticks gros te verpakken zorgen we niet alleen voor een lagere eenheidsprijs en minder onnodig verpakken, minder verpakking betekent ook een kleinerecarbon voetafdruk. Dankzij deze vorm van verpakken is er immers minder werk en minder ruimte voor opslag tijdens verscheping nodig. We willen onze verantwoordelijkheid jegens het milieu nooit uit de weg gaan, vandaar ook onze bewuste keuze om met milieubewuste(re) ontwerpers samen te werken.

De foto links geeft u een voorbeeld van gros verpakking. USB sticks worden meestal in verzegelde, aangepaste zakken (zie afbeelding) geleverd. De verpakking gebeurt dusdanig dat de USB sticks tijdens het transport niet kunnen beschadigd geraken. Voor het gebruik van USB sticks binnen uw bedrijf of om ze uit te delen op een evenement raden we dus zeker deze vorm van verpakking aan.Individuele geschenkdoosjes

Uiteraard zijn er redenen en gelegenheden genoeg om af te zien van gros verpakking. Daarom bieden wij tevens geschenkdoosjes aan. Ze kunnen inderdaad zorgen voor die extra, geapprecieerde toevoeging.We bieden hier een heleboel mogelijkheden en materialen aan. De prijs van uw geschenkdoos zal pas kunnen bepaald worden als u een materiaalkeuze heeft gemaakt. Of het nu om houten, kartonnen, metalen of plastieken doosjes gaat, al dan niet voorzien van uw logo, wij zorgen er steeds voor dat elke USB stick individueel verpakt in het doosje van uw keuze, kant-en-klaar bij u afgeleverd wordt.

Bijgevoegd een foto van een van de populairdere verpakkingsmogelijkheden; het blikken doosje. Deze doosjes kunnen in een rechthoekige of ronde vorm en met een doorkijkschermpje geleverd worden. Zo hoeft u het doosje niet eens te openen om de USB stick te kunnen zien. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info hieromtrent.